was successfully added to your cart.

mayo, 2019

25may8:00 pmLjubljana (SI)8:00 pm Cankarjev dom, Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana, EsloveniaTICKETS

Detalles

V okviru svetovne turneje “Royale Garage World Tour” prihaja prvič v Slovenijo izvrstni libanonski violinist armenskega porekla, svetovno priznani virtuoz Ara Malikian 🎻‼
 
Ara Malikian ● Ljubljana, Cankarjev Dom ● 25.05.2019
 
🎟 Začetek prodaje vstopnic v SREDO, 23.01., ob 12.00: na blagajni Cankarjevega doma ter prodajnih mestih EVENTIM (tudi prek spletne strani www.cd-cc.si in www.eventim.si)
 
📌 Klasično izobraženi glasbenik velja za izjemnega virtuoza, ki je v letih povsem asimiliral glasbo različnih kultur: v njegovi glasbi najdemo španski flamenco, argentinski tango, kot tudi cigansko glasbo in Klezmer ter elemente, ki so značilni za arabsko in Jewish kulturo.
 
📌 Nedvomno je eden največjih virtuozov današnjega časa. Za sabo ima 40 albumov in na stotine razprodanih koncertov po vsem svetu.
 
📌 Že v mladih letih je kot čudežni deček zmagal mnoge prestižne nagrade, med katerimi nagrado Niccolò Paganini, eno najprestižnejših nagrad v svetu klasične glasbe. Zaradi izredne nadarjenosti, muzikalnosti in virtuoznosti so ga glasbeni kritiki celo preimenovali v “novega Paganinija”.
 
📌 Za Malikiana so značilni zelo energični nastopi v živo. Ara Malikian ni le odličen glasbenik, je tudi izvrsten performer!

Fotos y vídeos: https://aramalikian.com/#media

Más fechas de la gira: https://aramalikian.com/entradas/

Hora

(Sábado) 8:00 pm

Dirección

Cankarjev dom

Prešernova cesta 10, 1000 Ljubljana, Eslovenia

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

X