Skip to main content

17oct8:00 pmZagreb (HR)Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog, Trg Stjepana Radića 4, 10000, Zagreb, CroaciaKUPITE KARTU

Entradas

KUPITE KARTU

Detalles

ARA MALIKIAN – Zagreb
Koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu 17. listopada.
THE ARA MALIKIAN WORLD TOUR
Ara Malikian nastupit će u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu i predstaviti svoju posljednju turneju.

Kad sam nakon mjeseci padova, neuspjelih pokušaja, udaraca i pokušaja prvi put vidjela svog sina da prohoda, shvatila sam da smo jednog dana sva ta sila koju vrijeme tjera da zaboravimo.

Djeca su najautentičnija bića koja možete pronaći, divlja su, nježna u svojoj biti i puna uvredljive istine, ne boje se pogriješiti, slobodna su i izražajna i sve što rade puno je umjetnosti .

Ako pogledate dijete shvatite gotovo sve ono što ste bili i što niste dopustili da budete neko vrijeme.

Ova turneja je rezultat gledanja mog sina kako raste, to je rezultat mog odrastanja uz njega, to su svi ti zvukovi i melodije koje pokušavaju oblikovati ono što sam osjećao i bio inspiriran njime i životom kroz njega. Susret je to s djetetom kakvo nisam mogla biti niti sam sanjala da ću biti. To je počast onim bićima koja su slobodna kao slobodna ptica.

Ova turneja je puna dinosaura, robotskih lignji, vremenskih strojeva, letećih klavira i dvojezičnih mimika, ovaj album je ono što sam zaboravio i to je tako moćno; čarolija pronalaženja svakog dana i svake staze fascinantne, što god oni donosili.

Hora

(Jueves) 8:00 pm(GMT+02:00)

Localización

Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Trg Stjepana Radića 4, 10000, Zagreb, Croacia

Más eventos en esta localización

Leave a Reply