Skip to main content

30jul8:00 pmTimișoara (RO)Parcul Rozelor, Timișoara 300023, RumaníaREZERVA BILETE

Detalles

ARA MALIKIAN – Timișoara
Concert la Parcul Rozelor din Timișoara pe 30 iulie.
THE ARA MALIKIAN WORLD TOUR
Ara Malikian va concerta la Parcul Rozelor din Timișoara prezentând ultimul său turneu.

Când l-am văzut pe fiul meu mergând pentru prima dată după luni de căzături, încercări eșuate, lovituri și încercări din nou, am înțeles că într-o zi eram toată acea forță pe care timpul ne face să uităm.

Copiii sunt cele mai autentice ființe pe care le poți găsi, sunt sălbatici, sunt tandrețe în esența lor și sunt plini de un adevăr insultător, nu le este frică să greșească, sunt liberi și expresivi și tot ceea ce fac este plin de artă. .

Dacă te uiți la un copil înțelegi aproape tot ce ai fost și că nu ți-ai permis să fii de ceva vreme.

Acest turneu este rezultatul urmăririi pe fiul meu cum crește, este rezultatul creșterii mele alături de el, sunt toate acele sunete și melodii care încearcă să modeleze ceea ce am simțit și am fost inspirat de el și de viață prin el. Este o întâlnire cu copilul pe care nu aș fi putut și aș fi visat să o fiu. Este un tribut adus acelor ființe care sunt la fel de libere ca o pasăre liberă.

Acest turneu este plin de dinozauri, calmari robotici, mașini ale timpului, piane zburătoare și mimi bilingvi, acest album este ceea ce am uitat și care este atât de puternic; Magia de a găsi fiecare zi și fiecare cale fascinantă, orice aduc ele.

Hora

(Martes) 8:00 pm(GMT+02:00)

Localización

Parcul Rozelor

Timișoara 300023, Rumanía

Más eventos en esta localización

Leave a Reply